ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΕΡΙΟ ΗΛΙΑΚΑ
Get Adobe Flash player
Advertising
  

 

 

 

 

       Τεχνικό σεμινάριο της “Dimakis SA”

    για τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 18 Μαρτίου του 2015 το τεχνικό σεμινάριο που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις μας για τους σπουδαστές του ΙΕΚ AKMH ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Οι σπουδαστές του Δ’ εξαμήνου, ειδικότητας «Τεχνικός Αερίων, Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων», που παραβρέθηκαν χθες στο χώρο της εταιρίας μας, παρακολούθησαν το τεχνικό δωρεάν σεμινάριο για τις μονάδες αερίου Sime και άλλα εξειδικευμένα τεχνικά θέματα (όπως Ηλιοθερμία, Αντλίες Θερμότητας, Κυκλοφορητές, Πιεστικά κ.α.), από τον Υπεύθυνο Τεχνικού Τμήματος της εταιρίας μας, τον κ. Κιζιρίδη Θεόδωρο.

Σε συνεργασία με τον καθηγητή τους, τον κ. Μπανιώτη Γεώργιο, τους δόθηκε η ευκαιρία να γίνει πρακτική άσκηση, στην ειδική αίθουσα εργαστηρίου που διαθέτουμε με όλα τα συστήματα θέρμανσης και εγκατάστασης.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

       ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ GENIX - DAB

       TECHNICAL SHEET

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πλήρης, ανανεωμένος … έτοιμος

να σας μεταφέρει μέσα από τις σελίδες

τους σε όλες σύγχρονες τεχνολογικές

εξελίξεις μέσω των καινοτόμων

προϊόντων που περιλαμβάνονται

στις 392 και πλέον σελίδες του.

 

 

 

 

 

 

news

 

 

 

 

 

 

 

 

EΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ DIMAKIS S.A.


 Σε μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή τελετή διεξήχθησαν το Σάββατο στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της DIMAKIS SA , επί της οδού Γιαννιτσών 73.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος συνεργατών οι οποίοι απεύθυναν τις θερμότερες ευχές τους εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό τους για την νέα αυτή επιχειρηματική ενέργεια.

Με την δημιουργία του νέου αυτού χώρου επιδιώξαμε τον εκσυγχρονισμό μέσα από μια πολυδιάστατη παροχή υπηρεσιών συντελώντας για άλλη μια φορά στην προσπάθεια επίτευξης της πιο ολοκληρωμένης ποιοτικά εξυπηρέτησης των πελατών μας,  θέλοντας να δώσουμε έμφαση όχι μόνο στο εμπορικό κομμάτι αλλά επιπλέον και στον τομέα των επιμορφωτικών κινήσεων, της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και της τεχνογνωσίας.

Το νέο αυτό κτιριακό συγκρότημα έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες και της απαιτήσεις μίας σύγχρονης επιχείρησης . Σε ένα χώρο  8.500.00 τμ όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, κεντρικός αποθηκευτικός χώρος, αίθουσα διεξαγωγής σεμιναρίων και εκθεσιακός χώρος,  παρουσιάζονται όχι μόνο προϊόντα συμβατικών συστημάτων θέρμανσης αλλά και προϊόντα ενεργειακών συστημάτων, ηλιακής υποβοήθησης, αντλίες θερμότητας, γεωθερμικές αντλίες , προϊόντα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, inverter κυκλοφορητές και αντλίες, μονάδες στερεών καυσίμων ξύλου - πελλετ, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κτλ.   

Με την έναρξη λειτουργίας του νέου αυτού καταστήματος αποδεικνύεται ένας ακόμη λόγος που την ανέδειξε ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της ύδρευσης των ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, των προϊόντων ήπιων μορφών ενέργειας και του φυσικού αερίου.  

 

 

 

Αλλάξαμε το χθες … Δημιουργήσαμε το αύριο…


Επιδιώκοντας την είσοδο σε μία νέα επαγγελματική πραγματικότητα, απαλλαγμένη από την ηττοπάθεια της σύγχρονης εποχής, η DIMAKIS SA τόλμησε την αλλαγή …

Με τη μεταφορά των καταστημάτων της σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κοντά στο κέντρο της πόλης αποδεικνύεται η πρωτοπόρα ανάπτυξη της σε συνδυασμό με την αφοσίωση της στις άμεσες εναλλαγές της αγοράς.

Με την έναρξη της νέας σεζόν εγκαινιάζουμε τον νέο μας χώρο επί της οδού Γιαννιτσών 73, όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, εκθεσιακός χώρος, αίθουσα διεξαγωγής σεμιναρίων, και φυσικά κεντρικός αποθηκευτικός χώρος. Το νέο αυτό κτιριακό συγκρότημα έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης. Σε έναν χώρο 8.500.00 τμ, όπου ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, πρωτοποριακή και ιδιαίτερη αισθητική του, φιλοξενούνται καινοτόμα προϊόντα κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων διαθέσιμα για την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Πιστοί στην δέσμευσή μας για την ανάδειξη προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων και υπηρεσιών παρουσιάζουμε όχι μόνο προϊόντα συμβατικών συστημάτων θέρμανσης αλλά και προϊόντα ενεργειακών συστημάτων, ηλιακής υποβοήθησης, αντλίες θερμότητας, γεωθερμικές αντλίες, προϊόντα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, inverter κυκλοφόρητες και αντλίες, μονάδες στερεών καυσίμων (ξύλου- pellet) εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κτλ.

Με την έναρξη της λειτουργίας του νέου αυτού καταστήματος αποδεικνύεται ένας ακόμη λόγος που την ανέδειξε την DIMAKIS SA ως ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της ύδρευσης, των ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, των προϊόντων ήπιων μορφών ενέργειας και του φυσικού αερίου.

 

 

 

 

 energy tech 2013

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΕ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ EΝΕRGY TECH 2013

 

Στο κέντρο των εξελίξεων της σύγχρονης αγοράς βρέθηκε η εταιρεία ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΕ, με την εξαιρετικά επιτυχημένη συμμετοχή της στην 5η κλαδική έκθεση ENERGY TECH. Για άλλη μια χρονιά κέρδισε επάξια της εντυπώσεις εξ αιτίας των καινοτόμων ενεργειακών λύσεων που παρουσιάστηκαν μέσω του άψογα οργανωμένου stand της . Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ήρθαν σε επαφή με δεκάδες επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τα νέα υψηλής ποιότητας προϊόντα της. 

Σε ένα χώρο 200τμ προβλήθηκαν  όχι μόνο προϊόντα συμβατικών συστημάτων θέρμανσης  αλλά και προϊόντα ενεργειακών συστημάτων, ηλιακής υποβοήθησης, αντλίες θερμότητας, γεωθερμικές αντλίες , προϊόντα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, inverter κυκλοφορητές και αντλίες. Οι μονάδες στερεών καυσίμων (ξύλου-pellet) εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τελευταίας τεχνολογίας, καθώς επίσης οι ηλεκτρικοί λέβητες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού αποσπώντας εξαιρετικά θετικά σχόλια όσων αφορά την ποιότητα κατασκευής, το design και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές τους.

Η υψηλή επισκεψιμότητα σε συνδυασμό με τα θετικά σχόλια που απέσπασε από ειδικούς και μη,  σε όλους τους τομείς, η εταιρεία ΔΗΜΑΚΗ ΑΕ,  έρχεται να προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία τις προσπάθειες της για την κάλυψη όλου του εύρους των αναγκών της σύγχρονης αγοράς.