ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΕΡΙΟ ΗΛΙΑΚΑ
Advertising
 

 • KC - KCE

  KC

  Εύστροφες. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και στον μεγάλου μεγέθους κινητήρα.


  Οι αντλίες KC μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως 65°C.
  Αξιόπιστες. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν τουλάχιστον 50.000 ώρες λειτουργίας ακόμη και για επαγγελματική χρήση (με εξαίρεση τα ρουλεμάν και τα στεγανά).
  Οι κατασκευαστές εγγυώνται την λειτουργία τουλάχιστον 25.000 ωρών στις χειρότερες συνθήκες λειτουργίας.
  Όλα τα εξαρτήματα τα οποία έρχονται σε επαφή με το νερό είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο (ενισχυμένο ΝοryΙ) και ο άξονας της αντλίας είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304.


  Ευέλικτες. Χάρη στην δυνατότητα περιστροφής του σώματος της αντλίας έως και 90° για μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση.


  Κατασκευή. Το υδραυλικό τμήμα (σώμα αντλίας, φλάντζα, φτερωτή, διαχύτης) είναι κατασκευασμένο από fiberglass (ενισχυμένο technopolymer) και ο άξονας ρότορας) από ανοξείδωτο χάλυβα.

   

   

  Χάρη στη χρήση του MCE 22/C INVERTER, η επίδοση των αντλιών KCE/KCVE είναι τέτοια ώστε να επιτρέπεται η αυτόματη προσαρμογή στις απαιτήσεις του συστήματος , διατηρώντας παράλληλα σταθερή την διαφορά πίεσης. 

   

  Επιπλέον εξ αιτίας των κορυφαίων ποιοτικά υλικών και τον μεγάλου μεγέθους κινητήρα, οι συγκεκριμένοι τύποι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αντλούμενο νερό με περιεκτικότητα γλυκόλης 40%