ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΕΡΙΟ ΗΛΙΑΚΑ
Advertising
 

 • EVOSTA

  EVOSTA

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Xάρη στην προηγμένη τεχνολογία του σύγχρονου κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και του μετατροπέα συχνότητας, η νέα σειρά κυκλοφορητών EVOSTA εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε όλες τις εγκαταστάσεις όπου εφαρμόζεται με σημαντικά αποτελέσματα όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι σύμφωνοι  με την ευρωπαϊκή οδηγία 2009/125Erp EC  και συμμορφωμένοι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ίδιου κανόνα που θα τεθεί σε ισχύ από το 2015 (EEI<0.23).

   

  EVOSTA μέσω της ενσωματωμένης ηλεκτρονικής συσκευής (inverter) που διαθέτουν, η οποία είναι σε θέση να ανιχνεύσει τις απαιτούμενες από την εγκατάσταση αλλαγές και να προσαρμόσει αυτόματα την απόδοση τους. Εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Είναι επίσης κατάλληλοι για την αντικατάσταση των παλαιών κυκλοφορητών τριών ταχυτήτων VA διότι διαθέτουν τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις.

 • VSA

  VSA

  Ειδική αντιδιαβρωτική βαφή "catathoresis" επικάλυψη του σώματος της αντλία για την διασφάλιση της αντοχής από την επίθεση γλυκόλης. 
  Η σειρά VSA είναι ειδικά σχεδιασμένη για εγκαταστάσεις ή δίκτυα που εμφανίζονται μεγάλες θερμοκρασίες ρευστού κατά την μεταφορά τους.

   

  • Θερμοκρασία υγρών: από -10oC έως +110oC.

  • Μέγιστο ποσοστό γλυκόλης 60%.

  • Peak θερμοκρασίας: έως +140oC.

  • Τάση κινητήρα: 1x230V

 • EVOTRON

  EVOTRON

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Xάρη στην προηγμένη τεχνολογία του σύγχρονου κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και του μετατροπέα συχνότητας, η νέα σειρά κυκλοφορητών EVOTRON  εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε όλες τις εγκαταστάσεις. όπου εφαρμόζεται με σημαντικά αποτελέσματα όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας. Για αυτό τον λόγο  όλη η σειρά των EVOTRON συμπεριλαμβάνεται στην Α ενεργειακή κλάση.


  Oι  EVOTRON μέσω της ενσωματωμένης ηλεκτρονικής συσκευής (inverter) που διαθέτουν, η οποία είναι σε θέση να ανιχνεύσει τις απαιτούμενες από την εγκατάσταση αλλαγές και να προσαρμόσει αυτόματα την απόδοση τους. Εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.